Tips hoe jij jouw Body Candle kan stijlen

Hi Loves,

Ik krijg wekelijks de vraag hoe ik onze OhRuby Candles zou neer zetten. 

Om jullie te inspireren vond ik het leuk om hier een blog over te schrijven!

Ten eerste is er geen handleiding voor, iedereen heeft zijn of haar eigen stijl. En jouw stijl is wie jij bent, en wat jou maakt als persoon. Uiteraard vind ik het wel super leuk om hier wat tips te geven.

Gezelligheid is iets wat je zelf kan creëren. Zelf ben ik opgegroeid in een groot gezin met vier zusjes en een broer waar sfeer centraal staat. Gezelligheid is een gegeven en heel belangrijk voor hoe jij je ergens thuis voelt. Van jongs af aan keek ik al toe, hoe mijn moeder zelf meubels opknapte, en ruimtes omtoverde tot een paleisje! Hier haal ik zelf dan ook mijn inspiratie vandaan om kaarsen op een leuke manier neer te zetten. 

De fijne kneepjes leren kennen over hoe je een omgeving leuk en knus maakt is simpel. Werk met verschillende accessoires en/of kaarsen. Doordat je verschil maakt in hoogte, vorm en je eigen touch, maak je een cozy effect! Dit kan met onze body candles, vaasjes, spiegels, kaarthouders boeken, alles wat jij al in huis hebt! 

Een Body Candle kan leuk staan op de volgende manieren:

- Bijvoorbeeld in een stellingkast met boeken. Zet de kaarsen voor je boekjes, tijdschriften of er juist bovenop voor een speels effect. Kies haar pose, vind je het leuk dat alles recht staat? Of houd je juist van een speels effect? Draai haar een keer om voor een andere sfeer. 

- Leg een mooie spiegel op jouw favoriete plek of tafel neer, en zet hier de Body Candles op. Wanneer je dit doet, steek de kaarsen dan aan zodat je de schemering terug ziet in de spiegel zelf. Wil je de kaars liever niet opmaken? Steek haar dan heel even aan, en blaas haar weer uit. Wat ik persoonlijk mooi vind is, is om haar aan te steken en haar bewust schuin te houden zodat haar kaarsvet druppels elegant over haar heen lopen. I think it’s art! 

- Zet de Body Candles neer voor een rechtopstaande spiegel, zodat je de voor en achterkant ziet van haar mooie vrouwelijke shapes! Een spiegel creëert vaak ruimte. Doordat je een spiegel gunstig neer zet, lijkt jouw ruimte groter. 

- Trakteer je zelf op een mooie bos bloemen. (of droogbloemen) Zoek een leuke vaas bij jou thuis of koop een mooie, en zet hier de body candles voor! Een fleurig effect, maak er een fotootje van for the gram!

- Dienbladen! Ik ben er gek op, zet de kaarsen op een dienblad. Dit kan een groot dienblad zijn of in elke gewenste maat. Zelf houd ik van goud voor een klassiek effect. Of kies voor marmer, voor een wat moderne cleane uitstraling. Zonde van je dienblad met dat kaarsvet? Neem een kijkje bij onze fancy Candle Coasters. Ook op een dienblad is het leuk om met verschillende hoogtes kaarsen te werken. 

- Schilderijen of foto's! Memories...we love it. Iedereen heeft wel zijn of haar favoriete plaat, schilderij, of foto's in een leuke lijst. Hier is het ook weer leuk om een Body Candle voor te zetten. Ben jij meer een thema mens? Koop een mooie zwart witte print of juist een pastel kleur, in de zelfde kleur als jouw Body Candle. creëer jouw eigen hoekje met zelf gestijlde invloeden.

- Kaptafel, voor de liefhebbers met een makeup tafel of juist een werk bureau is onze Nude Lady altijd een eye-catcher op elke hoek. Voor een romantisch effect is het altijd leuk een body kaars neer zetten tussen jouw parfum en cosmetica! Perfect om even weg te dromen naar haar artistieke voorkomen. Op een werkbureau is het niet altijd even praktisch maar wel leuk, om heel even afgeleid te worden, voor je weer kan strijden voor je deadlines! Zet haar eventueel ergens op zodat ze veilig staat en niet om kan vallen. 

- Badkamer idee, heb je nu een mooie badkamer, dan is een OhRuby kaars neer zetten enorm rustgevend voor als je bijvoorbeeld in bad zit. Het zal echt een toevoeging zijn aan jou badkamer interieur.

- Nachtkastje, ben je veel in de slaapkamer, of wil jij jouw slaapkamer net even wat meer soul geven? Onze Body Candle zal geweldig staan in je slaapkamer. De vorm van onze dames hebben een artistieke uitstraling maar zijn ook sexy! Je kunt zelf kiezen voor welke vibe jij gaat. Ook is het heel leuk normale kaarsen te combineren bij onze Body Candles, voor weer dat gezellige effect met verschillende hoogtes.

- Planken of open kastjes, we kennen het wel, die saaie plank of juist overvolle plank aan de muur. Ruim het een keer op, stijl het even anders dan normaal. Een Body Candle gecombineerd met onze Bubble of Shell candles doen het goed op plankjes of zelfs in keukens!

- Babyroom, vereeuwig jouw herinnering aan jouw zwangerschap door onze mooie Beauty Belly neer te zetten in je baby kamertje, wij hebben verschillende kleuren. 

- Toilet, haha say hi, en niet schrikken ze doet je niks. Wil jij nou wat hebben om naar te kijken op de pot? Here you go, no more words needed. Wel chique de friemel zo netjes op het randje waar normaal een voorraad aan rollen staat. 

- Een leuke toevoeging aan Body Candle is om eventueel je ringen en kettingen om haar hals heen te hangen. Het ziet er meteen heel kunstig uit, en je zal nooit meer vergeten waar jij jouw sieraden hebt gelaten. 

- Verveel jij je en wil je een mooi plaatje schieten voor the gram? Iedereen heeft wel dat zachte satijnen look a like jurk of hemdje. Leg je mooie kaars hier op, speel met zonlicht. Hallo content! Psst wel ons taggen he?!

- Cadeau, vind jij het nou leuk om een Body Kaars cadeau te doen? Of zelf te houden maar twijfel je? Tegen mensen die zeggen tegen mij dat ze naaktheid too much vinden, refereer ik naar de ode van de vrouw, en de kunst van haar lichaam. Omarm wie je bent, wees trots op de gene aan wie je het wilt geven. Girl Powerrrrr! Jean Paul Gaultier verzon deze prachtige shape! Een kaars is nog mooier om naar te kijken. Super Classy en elegant al zeg ik het zelf.

Anyway hier was mijn inspiratie momentje, hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. Ik ben super benieuwd hoe jullie een OhRuby kaars stijlen.

Voel je vrij mij te e-mailen of te berichten op instagram mocht je vragen hebben hoe jij de Body Candles wilt stijlen, of als je twijfels hebt hoe dit te doen :)

Veel Liefs,

Ruby Joy Bosma

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd