Ons Verhaal

Ons verhaal

OhRuby is een webshop waar je jouw favoriete kaarsen kunt shoppen! Het is zo leuk om thuis je eigen plek te creëren thuis met sfeervolle Body Candles waar je zeker, iedere dag opnieuw, helemaal blij van wordt. Maar over welke stijl hebben wij het dan? Wij mixen er graag op los, omdat wij denken dat je nooit alles uit één bepaalde stijl kunt halen. Combineer de kaarsen waar jij écht happy van wordt, zo maak je je eigen interieur stijl. De stijl waar jij het gelukkigst van wordt en waar jij je thuis door voelt, dit vind je bij OhRuby.

De inspiratie om de kaarsen te  maken is tot stand gekomen door heel veel te bladeren in tijdschriften en ons te verdiepen in interieur trends. Wij hebben met onze kleuren pallets gemaakt en vormen gecreëerd waardoor onze items uniek zijn. Handgemaakte kaarsen zijn altijd goed om cadeau te geven, en zo is het to stand gekomen deze body candles te maken 

Het doel van OhRuby is om je elke dag weer te inspireren met nieuwe trends. Durf! Niks is te gek. Experimenteer met kleur en fantastische vormen van onze kaarsen. OhRuby zet je aan het denken hoe jij de items tot een geheel laten lijken in je eigen huis. Of juist iemand blij te maken door dit als cadeau te geven! Bekijk ons brede assortiment Twist Candles en body candles, in verschillende kleuren combinaties. Ook hebben wij een categorie met woon accessoires 

Onze werkwijze

Het maken van een kaars is ingewikkelder dan je denkt. Het ontwerp van de kaars zit hem in onze unieke vorm. Het gieten en draaien van een kaars vergt veel concentratie en tijd. Het maken van onze kaarsen is een handwerkproces dat in stapjes moet omdat de kaarsen mooi moeten helen, zoals wij dat zeggen. Het uithardingsproces kan wel uren duren. Maar als het dan zover, zie je de liefde en tijd terug in jouw handmade candle with love! 

OhRuby kaarsen zijn handgemaakt en van duurzame, zuivere wax. Wij werken met een leverancier die mogelijkheden in alle grondstoffen ziet. We werken daardoor met zo min mogelijk afval. Elk restje telt om zo min mogelijk te verspillen. De oude gebruikte kaarsen komen binnen. Hierna worden de kaarsen in grote hoeveelheden gesorteerd en in stukjes gehakt. Wanneer het klein genoeg is kan het omgesmolten worden tot een nieuwe kaars. Doordat de kaarsen echt hand gegoten zijn is elke vorm kaars uniek en kan deze verschillen van de andere kaarsen. Kleine imperfecties kunnen dus voorkomen, dit maakt ons merk uniek en anders! 

Wij hebben gekozen voor leveranciers die het beste uit hun werknemers halen. Dit bedrijf werkt op een positieve en waarderende manier met een bijzondere doelgroep: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij aanschaf van een OhRuby kaars draag je hier natuurlijk aan bij. Wij zien dat de jongeren in dit bedrijf stapje voor stapje worden begeleid en dat ze passie hebben in het maken van kaarsen. Ze wakkeren met een simpel doel het vuur in jongeren weer aan. Dit vinden wij heel belangrijk omdat iedereen zich waardig hoort te voelen en een kans hoort te krijgen in de maatschappij. Het geeft ons voldoening dat wij de kaarsen hier vandaan mogen laten maken. Wij zijn een team!